Kontaktirajte nas

Augusta Ferry 35, Rovinj

Moderni apartmani u centru Rovinja

Map Icon

  • venema@venema.hr

Naša adresa

Augusta Ferry 35, 52210 Rovinj

T. +385 1 3698 331
T. +385 98 218 904
F. +385 1 3698 330
SKYPE. Venema11

E. venema@venema.hr

O nama

Stvaran sa ciljem umjetničkog izražavanja,naš objekt ima ono “nešto” što čini razliku između vrhunskog i dobrog smještaja. Kvalitetni i prirodni materijali (drvo, kamen), pažljivo odabrane boje te obilje sitnih detalja koje ćete svakodnevno otkrivati. I naravno, da bi smještaj bio po mjeri opremili smo ga slijedeći visoke standarde. U to se možete uvjeriti i sami posjetom stranicama i vrhunskoj ponudi grada Rovinja.

Ako ste se odlučili za odmor u Rovinju – Istri istražite mogućnosti koje vam se nude. Imate priliku ljetovati u jednom od najljepših mjesta na jadranskom moru, no ljetovanje si možete učiniti još višestruko ugodnijim uz pravilan odabir i dobre informacije koje daju odgovor na pitanja: Što, kako i gdje (plaže, sadržaji, hrana, specijaliteti). Naš glavni moto su kvaliteta i zadovoljan gost, a na ovim stranicama možete naći neke odgovore na ta pitanja. Za sva ostala pitanja slobodno nas kontaktirajte.

Dodatne aktivnosti (iznajmljivanje):
skijanje po moru, jet ski, jedrenje na dasci, pedaline, skuteri, vespe, bicikli, izleti brodom, ronjenje, tenis, stolni tenis, muzeji, kino

Avionom

Avionom

Aerodromom iz Pule.